Обвинението на Велико Желев  касае една изключително семпла, битова история.

...
Обвинението на Велико Желев  касае една изключително семпла, битова история.
Коментари Харесай

Адвокатът на Велико Желев: Това е битова история, 44 души доказват това

Обвинението на Велико Желев  касае една извънредно семпла, битова история. Това описа пред Нова телевизия юристът на строителния бизнесмен Менко Менков. Той изясни, че на 24 февруари някогашният чиновник на компания на Желев, който се е оплакал от насила и побой, пред 44 чиновници е дал показания по реда на Кодекса на труда. Там признал, че е наел медиатор и по този метод оскъпил подробност. Затова и бил уволнен. На видеокамерите се виждало по какъв начин той напускал в бодро, приповдигнато въодушевление и без никакви вреди по тялото си.
Прочетете още
" Категоричен съм, че в офисите на компанията и от господин Желев не са нанасяни удари ", сподели Менков. И изясни, че е изискал разпити на всичките 44 чиновници. Според него не можело всички те да бъдат заставени да излъжат.

Още на 27 февруари е сезирана Софийска градска прокуратура за дейностите на така наречения очевидец, уточни още Менков.

Той изясни, че отбраната му за възможни злоупотреби по пътното строителство би била още по-лесна. Причината – не бил спазен никакъв ред при изземане на ядки от асфалта. „ Не може който и да било, най-малкото министър, да вземе ядки и да ги демонстрира по малкия екран “, сподели Менков. Министърът не е способен, има лаборатории или проверяващи в наказателно произвеждане, уточни още юристът. Компанията на Велико Желев към този момент подхванала дейности по проучвания, а резултатите щели да бъдат огласени обществено. Те били предоставени на самостоятелна лаборатория. „ Тя носи отговорност за личните си дейности и резултати “, уточни Менков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР